Banke spremne Primorju produljiti moratorij na plaćanje obveza

Bez autora
May 13 2012

Vodstvo Primorja je na subotnjema sastanku s bankama vjerovnicama dobilo usmeno jamstvo da su spremne produljiti moratorij na plaćanje obveza koje dospijevaju krajem lipnja. U vodstvu Primorja očekuju da će idućega tjedna dobiti i pisano jamstvo banaka. Zaposlenici Primorja u ponedjeljak u 7 počinju štrajk jer nisu dobili dokaze da im je tvrtka uplatila razliku plaća za ožujak i doprinose za socijalno osiguranje za posljednja tri mjeseca. Nema službenih potvrda o tome zašto radnici nisu dobili plaće, a više će biti poznato u ponedjeljak poslijepodne. Uprava je ovoga tjedna najavila kako će novac za plaće osigurati strateški partner s kojim dogovaraju dokapitalizaciju tešku 30 milijuna eura.

Banke spremne Primorju produljiti moratorij na plaćanje obvezaVodstvo Primorja je na subotnjema sastanku s bankama vjerovnicama dobilo usmeno jamstvo da su spremne produljiti moratorij na plaćanje obveza koje dospijevaju krajem lipnja, izjavio je za Radio Sloveniju, član Upravong odbora Primorja Štefan Činč.

U vodstvu Primorja očekuju da će idućega tjedna dobiti i pisano jamstvo banaka. Zaposlenici Primorja u ponedjeljak u 7 počinju štrajk jer nisu dobili dokaze da im je tvrtka uplatila razliku plaća za ožujak i doprinose za socijalno osiguranje za posljednja tri mjeseca. Činč je izjavio kako nema službene potvrde o tome zašto radnici nisu dobili plaće, a više će biti poznato u ponedjeljak poslijepodne.

Uprava je ovoga tjedna najavila kako će novac za plaće osigurati strateški partner s kojim dogovaraju dokapitalizaciju tešku 30 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik